HTML

zutyu

zutyu

Friss topikok

Linkblog

Grimbergen a fürdőparadicsom

2008.09.29. 14:52 zutyu1

Ez a söréről is nevezetes kisváros Brüsszeltől alig húsz kilométerre fekszik, a belgák nem dúskálnak a termálvízben, de mégis tudják, hogyan lehet fürdőbe csalogatni a munka után megfáradtakat. Ami elsőre furcsa, hogy be kell diktálni az egyébként klasszik luxusvilla külsejű fürdőbejáratnál az adatokat, a kevéssé szimpatikusoktól a papírjaikat is elkérik. Viszont, ami például jobbá teszi az élményt, mint egy Rudas-látogatás, hogy utólag kell fizetni. Adnak egy chippel felszerelt karszalagot, ami fizetőeszköz, szekrénykulcs és minden egyben. Így nem kell kp-val bibelődni, simán vacsorázhatunk fürdőköpenyben.

Ami a szolgáltatásokat illeti: Hat-hét szauna, három törökfürdő, úszómedence, és jakuzzik. Errefelé nagyon nagy divat lett a meztelenül fürdőzés, szaunázás, a szexuális forradalom ezen a vidéken úgy csapódott le, hogy koedukáltak lettek a fürdők, és a legjobb szolgáltatások a nudista részben kaptak helyet. Ilyen például egy törökfürdő, ami egy köralakú teremben van, a terem közepén egy maximum hatszemélyes medencével, ami nem klasszik jakuzzi, de talpmasszázsra például alkalmas. A fürdőkomplexum használata 20 euróba kerül, plusz a fogyasztás, de az élmény az feledhetetlen. Lesz még fürdőélmény Hollandiából is.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zutyu.blog.hu/api/trackback/id/tr5687302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jéel · http://laci.blog.hu 2009.01.13. 13:52:12

Szaunaélmény Pozsonyból: nézzétek meg, mit láttam a hétvégén.

:)

laci.blog.hu/2009/01/12/vissza_a_termeszetbe
süti beállítások módosítása