HTML

zutyu

zutyu

Friss topikok

Linkblog

Ír kocsmában magyarul rendelni

2008.09.30. 09:33 zutyu1

Az Európai Bizottság épületének tövében található a Kitty O'Shea's nevű ír pub. Elég ígéretes a kínáéatuk, kellemesen főznek és alig drágább, mint egy otthoni hasonló egység. Ami fura az ilyen egységekben, hogy ha csak nem az evős részben vagy, akkor azonnal fizetned kell. Ez egy másfajta kultúra, de gy nem fordzlhat elő, hogy egy nagyobb  társaság utolsó néhány tagja szívja meg a számlát. De amiért ezt aposztot írni kezdtem az az, hogy ebben az egységb en van két magyar szakember is, így a legvalószínütlenebb brüsszeli egységben simán lehet magtyarul rendelni. Bár Ákos a Playboy külsejű felszolgáló tapasztalta már azt is, hogy a jó magyarjaink megsértődtek, amikor magyarul, nem pedig angolul próbálta felvenni a vacsora rendelést.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zutyu.blog.hu/api/trackback/id/tr36688542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumikrumpli · http://www.facebook.com/gumikrumpli 2008.10.01. 06:27:00

"Az Európai Bizottság épületének tövében". Tehát megtaláltad a helyi Tulipán presszót, ráadásul még magyarul is lehet rendelni...
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy meg vagyok lepve. :)
süti beállítások módosítása